Connect2Ambition

 

Connect2ambition is een nieuw bedrijf maar met jaren ervaring in de branche. Bij Connect2Ambition richten ze zich op het samenbrengen van ambities en mensen in de ruimtelijke omgeving, waarbij de pijlen gericht zijn op de bouwkunde en de civiele techniek. Zij zoeken en verbinden niet alleen op inhoud en ervaring maar ook op gedrag. Met behulp van de DiSC methode wordt er gekeken naar jouw eigenschappen en krijg je antwoord op de vraag WIE BEN IK?

Ben jij zelf benieuwd welke vacatures passen bij jouw gedrag & persoonlijkheid en waar je dus het beste op kunt reageren? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bennen de bouw en infra, neem dan eens een kijkje op www.connect2ambition.nl

Logo – HuisstijL

DiSC- methode

Bij de uitstraling en huisstijl van Connect2Ambition spelen mensen een grote rol. Om die reden is gekozen voor zwart/wit foto’s uit de sector maar met de medewerkers in kleur.

Connect2Ambition werkt met name in de bouw, infra en telecom. Om bij de vacatures overzicht en herkenning te creëren zijn een aantal iconen ontworpen.

Bouw

Infra

Telecom

Daarnaast heeft LucKi’m ook de website inclusief vacaturebank voor Connect2Ambition gemaakt en wordt de hosting en het onderhoud allemaal uit handen genomen zodat zij zich kunnen richten op de verbinding tussen werk en ambitie!

 

Ga jij, ook voor jezelf beginnen? Of ben je net gestart? 

Super leuk en wat er komt er veel bij kijken hé…. Naast al het uitzoek -en regelwerk moet je waarschijnlijk ook investeren en kosten maken voordat je überhaupt iets gaat verdienen. Dat geld ook voor je huisstijl, een visitekaartje, product -en/of bedrijfspresentatie of je website. 

Veel grote vormgevers en marketingbureaus rekenen een torenhoog tarief waardoor het, zeker voor de startende ondernemer vaak lastig is om op een professionele manier uiting te geven aan zijn of haar bedrijf en dat vind ik echt zo zonde, dus neem snel contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.