Een Blik Talent

Een Blik Talent staat voor Talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten want iedereen heeft talenten je moet je er alleen wel bewust van zijn en weten hoe je ze in kunt zetten… En dat is nu precies de missie en passie van Manon De Deugd – de Hond.
 

Om haar nieuwe bedrijf vorm te geven hebben we samen gezocht naar de juiste uitstraling wat tot een prachtig logo heeft geleid. Daarnaast wilde Manon letterlijk een blik inzetten tijdens haar trainingen en workshops, een blik wat deelnemers kunnen vullen met hun talenten volgens de methode van Een blik vol talent.

 

Logo

Visitekaartje

Voor de huisstijl van Een Blik Talent speelde ook de vestingmuur in Hellevoetsluis een belangrijk rol. Deze is dan ook verwerkt in het etiket voor het blik en de verschillende afbeeldingen. 

Daarnaast heeft LucKim ook de website voor een Blik Talent gemaakt en zoals Manon schreef bij de lancering van de site; 

 

“Een Blik Talent dat ben IK en dat zie je terug in mijn website”

 

Ga jij, net als Manon ook voor jezelf beginnen? Of ben je net gestart? 

Super leuk en wat er komt er veel bij kijken hé…. Naast al het uitzoek -en regelwerk moet je waarschijnlijk ook investeren en kosten maken voordat je überhaupt iets gaat verdienen. Dat geld ook voor je huisstijl, een visitekaartje, product -en/of bedrijfspresentatie of je website. 

Veel grote vormgevers en marketingbureaus rekenen een torenhoog tarief waardoor het, zeker voor de startende ondernemer vaak lastig is om op een professionele manier uiting te geven aan zijn of haar bedrijf en dat vind ik echt zo zonde, dus neem snel contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.