Kimberley Elize Françoise Piekar oftewel K.E.F Piekar 

Hoi ik ben Kimberley, dochter van…. ik ben 11 jaar oud en ik heb een passie voor dieren en de natuur. Ik hou van alle dieren maar ben met name heel erg gek op honden en mijn droom is later een hondenopvang, pension en/of fokkerij te beginnen. Wat het precies moet worden weet ik nog niet maar één ding is zeker, iets met dieren!

Voor ik deze droom waar kan maken moet ik natuurlijk eerst nog een paar jaar naar school en is er veel geld nodig om de dieren later op te kunnen vangen en te verzorgen. Dus om nu alvast iets te doen heb ik samen met papa, mama en mijn broer, K.E.F Piekar bedacht en opgericht. 

Een webshop vol leuke kleding en accessoires met (en voor) jouw favoriete hond of kat! Daar zijn natuurlijk ook flyers, visitekaartjes en een banner voor nodig.

K.E.F Piekar is onderdeel van LucKim Design. Alles wat je op www.kefpiekar.nl ziet is dan ook  vormgegeven door LucKi’m.