LucKi'm Design

LIEFDE & PASSIE VOOR VORMGEVING & DESIGN

LK Cirkel laat zien
LK Cirkel laat zien

Marja Bastiaanse

Grafisch vormgever, webdesigner, creatief, perfectionistisch en gek op mijn vak, mijn kinderen, fotografie en nog veel meer!  

Als klein meisje  was ik al erg creatief. Ik was altijd aan het tekenen en knutselen. Ook wist ik al snel dat ik kapster wilde worden. Na de middelbare school was de keuze dan ook snel gemaakt. Vol passie haalde ik in no-time alle diploma’s en wist ik me te specialiseren op o.a. kleur. Ook was ik fanatiek met wedstrijden, shows en de Miss Nederland verkiezingen (niet als model hoor, als kapster). Ik vond het geweldig! Na een paar jaar werken in een salon wilde ik meer en de plannen voor een eigen zaak werden gemaakt. Helaas kreeg ik begin 20 last van mijn rug en moest ik iets voor mijn 30ste mijn droom opgeven. 

Nu dik 10 jaar later heb ik mijn nieuwe passie gevonden! Vormgeving, marketing en communicatie. Waar ik vroeger mijn creativiteit kwijt kon op iemands hoofd doe ik dat nu achter de pc en voel ik hetzelfde enthousiasme als het kleine meisje dat krulspelden bij oma mocht zetten.

In de afgelopen jaren heb ik me, naast mijn baan in de marketing en communicatie, gespecialiseerd als grafisch  vormgever en DTP-er. Na de nodige opleidingen mag ik mezelf Adobe Specialist noemen voor InDesign, Illustrator en Photoshop. Maar ook voor Corel Paintshop Pro draai ik mijn hand niet om. 

Om ook online mijn expertise in zetten heb ik een opleiding Webdesign en meerdere  trainingen gevolgd over SEO en online marketing.

Dit in combinatie met mijn ervaring in marketing en communicatie kan ik ook jou helpen bij de online en offline uitstraling van je bedrijf, product of dienst. Of het nu gaat om je huisstijl, een flyer, een complete reclamecampagne of het opzetten, vernieuwen of bijhouden van je website en vindbaarheid, mijn passie en doel is jou helpen bij de  juiste uitstraling van jou bedrijf, offline en online!

Persoonlijke note;

Naast mijn passie voor vormgeving en design, deel ik samen met mijn partner, de liefde voor onze kinderen. Mijn dochter is al net zo’n knutselaar als ik op haar leeftijd:-) 

We gaan er graag op uit, lekker naar buiten, genieten van de natuur. Naar het bos of strand met de honden en natuur gaat mijn camera dan mee want fotografie is één van mijn hobby’s. Verder ben ik ook thuis lekker creatief, rommelen in mijn tuin of met de inrichting en accessoires in huis, ik geniet ervan.  Net als van lekker koken en eten met vrienden. Of een net iets te moeilijke taart bakken met uiteindelijk toch een goed resultaat want, net als in mijn werk, ga ik net zolang door tot het goed is. 

Had ik al verteld dat ik een perfectionist ben?  Soms heel irritant maar in mijn werk een zeer waardevolle eigenschap.

Over Luckim design Lucas en Kimberley
Over Luckim design whats in a name

What’s in a name?

Tot slot “een leuk weetje” over mijn bedrijfsnaam. De naam die ik al jaren in gedacht had was niet beschikbaar dus ben ik gaan spelen met de namen van mijn kinderen, Lucas en Kimberley of te wel LUCas en KIMberley – LucKim Design. Als vormgever zoek ik altijd naar dat kleine beetje meer dus ik wilde nog iets toevoegen. Dat werd uiteindelijk het apostrofje. 

Niet de makkelijkste naam, veel mensen struikelen erover. Maar de gedacht en het gevoel wat ik bij deze naam heb staan voor het geluk *Luck* en de liefde en passie die ik vind in mijn kinderen en mijn vak en dat maakt LucKi’m en mij tot wie ik ben *i’m*

Over Luckim design whats in a name