PeetMagneet

Goede energie voor een gezond leven! Is het moto van Petra de Jong, oftewel Peet.

Paarden zijn zeer gevoelige dieren en kunnen net als mensen blokkades oplopen in het leven. Petra is magnetiseur en kan zo mens en dier ondersteunen bij verschillend problemen. Toen Petra mij benaderde voor haar logo en website hebben we uitgebreid met elkaar gesproken en al snel hadden we een duidelijk beeld voor ogen wat LucKi’m Design vervolgens heeft uitgewerkt tot een mooi logo en een site die laat zien wie Petra is en zij zo kan laten zien waar PeetMagneet voor staat!

Logo

Visitekaartjes

Webdesign  www.peetmagneet.nl

Cadeaubonnen

Ga jij, ook voor jezelf beginnen? Of ben je net gestart? 

Super leuk en wat er komt er veel bij kijken hé…. Naast al het uitzoek -en regelwerk moet je waarschijnlijk ook investeren en kosten maken voordat je überhaupt iets gaat verdienen. Dat geld ook voor je huisstijl, een visitekaartje, product -en/of bedrijfspresentatie of je website. 

Veel grote vormgevers en marketingbureaus rekenen een torenhoog tarief waardoor het, zeker voor de startende ondernemer vaak lastig is om op een professionele manier uiting te geven aan zijn of haar bedrijf en dat vind ik echt zo zonde, dus neem snel contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.