LNQ Schoonmaakbedrijf

LNQ begint 2021 goed met een mooie campagne voor glasbewassing bij autobedrijven. Met een mooi pakket bestaand uit een flyer/offerte, kladblok en pen, natuurlijk in een mooie envelop gaan ze op pad om nieuwe klanten te werven. En zeg nou zelf als je op zoek bent naar een nieuwe auto wil je toch door schone ramen naar binnen gluren?

Het schoonmaken voor de VvE is meer dan alleen schoonmaken. LNQ kan hierin ontzorgen. Om dit bij de VVE’s en bewoners onder de aandacht te brengen heeft LucKi’m Design een informatieflyer gemaakt welke in de regio Zoetermeer is verspreid onder verschillende appartementencomplexen.

Inmiddels zijn hier meerdere aanvragen en opdrachten uit voortgekomen waardoor de  bewoner fijn thuis kunnen komen in een schone en opgeruimde omgeving.

2020

2019

Reclamemast

Voor LNQ is het, naet als voor veel belangrijk dat ze goed zichtbaar zijn en willen ze hun naamsbekendheid graag vergroten. Met een levensgrote advertentie langs de A12 zullen ze zeker gezien worden!

Mondkapjes

In tijden van Corona is hygiëne nog belangrijker maar zeker ook de veiligheid van de medewerkers dus zijn er mondkapjes ontworpen. Zo kun je met iets wat je liever niet wilt toch nog op een positieve manier uiting gegeven aan het bedrijf.

Relatiegeschenken – kerstpakket

Om aan het eind van 2020 extra waardering te laten zien en relaties in het zonnetje te zetten heeft LucKi’m gepersonaliseerde relatiegeschenken verzorgd. Een mooie ingebrande wijnkist gevuld met een goede fles wijn, kaas met een dipje en natuurlijk kon ook chocolade niet ontbreken. Kortom een mooie attentie die zeer gewaardeerd werd door de klanten.