Grafische vormgeving en DTP – #LOEDER*

#LOEDER* is een initiatief van twee sterke vrouwen. Zij werken voornamelijk met jongeren/pubers en vinden het schrijnend om te zien dat zoveel jongeren tegenwoordig in een burn-out of depressie terecht komen, niet in hun kracht staan, te maken hebben met groepsdruk en weinig tot geen zelfvertrouwen hebben. Maar ook jongeren die worstelen met hun zelfbeeld, emoties, zelfvertrouwen en geaardheid. Niet durven zijn wie ze willen zijn, een masker opzetten en zich anders voordoen en hierdoor diep ongelukkig zijn en verkeerde keuzes maken.

Samen geven zij fysieke- en mentale weerbaarheidstrainingen. Tijdens en na deze trainingen is het zo mooi om te zien hoe de jongeren hun eigen kracht ervaren en daarvanuit gaan leven. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat weerbare jongeren beter nee kunnen zeggen tegen welke verleidingen dan ook, betere keuzes maken en zich hieraan vasthouden. Het doel, of eigenlijk hun passie, is om meer jongeren deze weerbaarheidslessen aan te bieden. Echter in de praktijk blijkt dat de (ouders van) jongeren die het soms het hardste nodig hebben dit niet kunnen betalen en scholen krijgen hier ook lang niet altijd subsidie voor.

Om dit te bereiken hebben zij een concept bedacht waarbij ze de trainingen en weerbaarheid onder de aandacht brengen. Uit de opbrengst worden trainingen organiseren voor jongeren die hier zelf geen budget voor hebben dus hier werk ik graag aan mee. Klein detail, mijn meisje is een van de modellen om de shirts te promoten 🙂

#LOEDER-shirts

Visitekaartjes en ansichtkaarten

Flyers

Beachvlaggen, banners en spandoeken

Hiernaast heb ik ook de website van #LOEDER* gemaakt en verzorg ik verschillende marketing en communicatie activiteiten. Hierbij kun je denken aan social media activiteiten of het schrijven en redigeren van web-teksten, artikelen en blogs.  Ook voor presentaties, de voorbereidingen en promotie kunnen ze op mij rekenen.

Social Media en online marketing

*Helaas heeft #LOEDER, ondanks de enorme inzet voor dit fantastische initiatie moeten besluiten te stoppen.

LucKim Design #Loeder