LucKi'm Design

fotobewerking

Ben je op zoek bent naar iets moois aan de muur een unieke (kerst)kaart of een compleet verjaardagpakket, bestaand uit een uitnodiging, taart en bedank -of traktatiekaartjes, één ding is zeker het eindresultaat is uniek en zal aan al je wensen voldoen.

Wat begon met een leuke foto van mijn kids is uitgegroeid tot gepersonaliseerde ontwerpen voor iedereen die eens iets anders wil. Heb je een mooie foto van die ene dierbare persoon, een leuke vakantie, de toch iets wat saaie schoolfoto of gewoon van een mooie herinnering waar je graag iets extra’s mee zou willen. Dat kan!

 

Verjaardagen – feest

 

Iets te vieren? LucKi’m maakt het speciaal voor iedereen die eens iets anders wil dan de standaard uitnodiging of fotokaart die je zelf op vele websites kunt maken. Daar kun je kiezen uit een aantal standaard ontwerpen waar je vervolgens je foto in plaatst. De ontwerpen van LucKi’m zijn anders. Het verschil zit in het personaliseren van de ontwerpen. Je levert één of meerdere foto’s en je wensen, zoals vorm, kleur, tekst of bijvoorbeeld een thema aan en ontvangt een uniek ontwerp van jouw foto’s. 

 

Of het nu gaat om een kaart of een pakket, bestaand uit een uitnodiging, fototaart en bedank -of traktatiekaartjes, één ding is zeker  het eindresultaat is uniek en zal aan al je wensen voldoen.

Gek op baby’s

En dat maakt iedere opdracht tot een feestje met al die lieve kleine (b)engeltjes. Of het nu gaat om een pasgeborenen of een dreumes, van iedere foto maken we iets speciaals. Ook voor een uniek geboortekaartje kun je bij LucKi’m terecht.

UITGELICHT!

Voor een trotse opa heb ik vier mooie ontwerpen gemaakt van zijn kleindochter die hij op canvas aan zijn dochter heeft gegeven… 

Wil jij ook een leuk ontwerp van je baby, kleinkind, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje? Voor jezelf of als cadeau op canvas, hout, glas of gewoon in een mooie fotolijst? 

Lieve dierenvriendjes 

Ik ben niet alleen gek op baby’s maar ook op dieren. Of het nu gaat om een hond, kat, cavia of parkiet ieder dier verdient de liefde en aandacht van zijn of haar baasje en is dan vaak je liefste, beste en meest trouwe vriend. Dus waarom zou je niet een mooie foto aan de muur hangen?

 

UITGELICHT!

Deze lieve kleine Franse Buldogg-pup is inmiddels al een stukje groter en zijn baasje wilde graag een mooi canvasdoek aan de muur….

Feestdagen

Er is altijd een goede reden voor een speciale kaart. Zeker rond de feestdagen.  

Kerst – Oud & Nieuw
Voor iedereen die eens iets anders wil dan de standaard kerstkaart. Het verschil zit in het personaliseren van de ontwerpen. Je levert één of meerdere foto’s en je wensen, zoals vorm, kleur en tekst aan en ontvangt een uniek ontwerp van jouw foto’s. Deze kun je natuurlijk laten drukken en per post versturen maar ook gebruiken om iedereen die je lief is via de digitale snelweg of op socialmedia fijne dagen te wensen.

Maar ook de herfst, Halloweenen, St. Maarten, de intocht van Sinterklaas en het heerlijk avondje zijn speciale momenten. Of die ene leuke vakantie, het dagje dierentuin, een sportwedstrijd, je liefste valentijn, familieportret of een verhuiskaart. Er zijn zoveel speciale momenten die ik graag op een leuke manier voor je vastleg. Laat je inspereren en neem gerust contact met me op voor meer informatie.