LucKi'm Design

NIEUWS | ACTIES | en MEER

LK Cirkel laat zien

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leuke nieuwtjes en acties! 

LK Cirkel laat zien

Gepersonaliseerde beschermingsproducten

Anderhalve meter, handenwassen, blijf thuis bij klachten en laat je testen…. We hebben er allemaal mee te maken.

Met het dringende advies een mondkapje te dragen en het alsmaar stijgende aantal besmettingen is aanleiding om op zoek te gaan naar mogelijkheden om er toch maar het beste van te maken.  

Door de beschermingsproducten te personaliseren maak je van de noodzaak een deugd. Een mondkapje met je logo of een hygiëne sleutelhanger en desinfecterende handgel als weggever of relatiegeschenk help je niet alleen in de bestrijding van Covid-19 het draagt ook bij aan jouw naamsbekendheid.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op, ik help je graag!

 

Sinterklaas

5 December, het heerlijk avondje wordt nog leuker met iets lekkers!
 
Een letter van chocola of banket, een brievenbuspakketje, gevuld blikje of gepersonaliseerde beker met iets lekkers, het zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. 
 
Speel ook voor Sinterklaas en verras jouw medewerkers en relaties met een leuke attentie! 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op, ik help je graag!

 

Profiteer nu van 10% horecakorting!

2021, een jaar wat wederom grotendeels in het teken staat van Covid 19. Ook de horeca wordt nog steeds hard getroffen.  Toch lijkt het erop dat nu, richting het eind van het jaar alles weer wat “normaler” wordt en we kunnen dan ook niet wachten om weer te genieten van een lekker hapje en drankje in één van de vele restaurants!

Heb jij er al over nagedacht hoe je de laatste maanden van het jaar voldoende klanten aan kunt trekken? Weten jouw klanten dat ze bij jou veilig kunnen genieten?  

Wat denk je van een menukaart met jouw lekkerste herfst en/of kerstgerechten? Cadeau -of tegoedbonnen, placemats, posters, een advertentie of flyer… het kan allemaal en ik help je graag!

Om de horeca tegemoet te komen profiteer je tot het einde van het jaar van 10% horecakorting!

#StaySafe #StayHome #StayWarm

De dagen worden korter, regen, storm en de blaadjes vallen van de bomen. Je medewerkers werken thuis en moeten de gezelligheid op kantoor missen.

Een blijk van waardering is zeker nu de moeite waard en ik help je graag! Verras jouw medewerkers met een (hart)verwarmende attentie!

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin het advies (weer of nog steeds) luid; Werk zoveel mogelijk thuis. Veel bedrijven hebben dan ook besloten de komende weken het kantoor gesloten te houden of met een minimale bezetting aanwezig te zijn.

Inmiddels is uit vele onderzoeken gebleken dat thuiswerken in veel gevallen prima te doen is. Toch geeft een groot deel van de medewerkers aan dat zij hopen snel weer naar kantoor te kunnen want natuurlijk missen we onze collega’s en het sociale contact. 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere daden! Wat is er dan leuker dan jouw medewerkers  en relaties te laten weten dat er aan ze wordt gedacht! JUIST NU!

LEES VERDER >>

NIEUW! Hosting onderhoud en support!

Een website begint met een domeinnaam en hosting. Maar wat heb je nodig? Gebruik je de site als online visitekaartje? heb je veel foto’s, hoeveel verkeer is er op je site? 

Belangrijke zaken om over na te denken want met alleen een Hostingpakket voor een paar euro per maand ben je er nog niet. 

Voor iedere website geld dat veiligheid, snelheid, back-ups en up-dates van groot belang zijn voor een snelle en goed functionerende site. 

Lucki’m Design kan je hierin volledig ontzorgen. Ik ben als het ware jouw webmanager op afstand zodat jouw website goed draait en jij je kunt focussen op wat jij het liefste doet.

MEER INFORMATIE EN TARIEVEN>>

 

Zomeractie #StayCool

2020 staat al lange tijd in het teken van het Coronavirus en we leven in een bijzondere tijd.

Een tijd waarin het advies (nog steeds) luid; Werk zoveel mogelijk thuis. Veel bedrijven hebben dan ook besloten in ieder geval tot september het kantoor gesloten te houden of met een minimale bezetting aanwezig te zijn.

Inmiddels is uit vele onderzoeken gebleken dat thuiswerken in veel gevallen prima te doen is. Toch geeft een groot deel van de medewerkers aan hoopt snel weer naar kantoor te kunnen want natuurlijk missen we onze collega’s en het sociale contact. Wat is er dan leuker dan jouw medewerkers  en relaties te laten weten dat er aan ze wordt gedacht! JUIST NU!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere daden! En al zou je het niet zeggen, de weer specialisten voorspellen een extreem warme zomer.

Een zomer waarbij jouw medewerkers thuis werken en een blijk van waardering dan ook extra verdienen. 

LEES VERDER >>

Ben jij er klaar voor?

YESSS! We kunnen en mogen steeds meer. Ben jij er klaar voor?

Met de zomervakantie voor de deur is het nu de tijd om je voor te bereiden en jouw bedrijf zichtbaar te maken zodat jij vanaf september weer vol aan de bak kunt!

Ik help je graag om de juiste uitstraling te vinden om zo samen jouw bedrijf, producten en/of diensten het beste en het meest effectief onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Online en offline zodat jij kunt laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat want jouw bedrijf, dat ben JIJ!
 
Met eenheid, zichtbaarheid, herkenning en naamsbekendheid dus….
 

GEEF JE BEDRIJF DE UITSTRALING DIE HET VERDIENT EN LAAT ZIEN WIE JE BENT!

Bekijk de mogelijkheden voor vormgeving of webdesign of neem contact met me op, ik help je graag!
 

5 Jaar LucKi’m Design!

3 juni 2015 zat ik bij de Kamer van Koophandel om LucKi’m Design officieel te laten registreren 🎉
 
Wat toen, als iets wat uit de hand gelopen hobby begon, heeft er met de nodige opleidingen en vooral heel veel liefde en passie voor vormgeving en design voor gezorgd dat ik me nu volledig kan richten op mijn bedrijf.
 
Mijn missie is jou helpen de juiste uitstraling te vinden om samen jouw bedrijf, producten en/of diensten het beste en het meest effectief onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Ik geloof in een totaalplaatje waarbij alle elementen belangrijk zijn.
Online en offline, met eenheid en herkenning zodat jij kunt laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat want….
 
JOUW BEDRIJF DAT BEN JIJ! 👊
 
Bekijk de mogelijkheden op het gebied van Grafische vormgeving, DTP,Webdesign, Marketing & Communicatieof neem direct contact met me op, ik help je graag!