LucKi'm Design

NIEUWS | ACTIES | en MEER

LK Cirkel laat zien

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, leuke nieuwtjes en acties! 

LK Cirkel laat zien

Ben jij er klaar voor?

YESSS! We kunnen en mogen steeds meer. Ben jij er klaar voor?

Met de zomervakantie voor de deur is het nu de tijd om je voor te bereiden en jouw bedrijf zichtbaar te maken zodat jij vanaf september weer vol aan de bak kunt!

Ik help je graag om de juiste uitstraling te vinden om zo samen jouw bedrijf, producten en/of diensten het beste en het meest effectief onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Online en offline zodat jij kunt laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat want jouw bedrijf, dat ben JIJ!
 
Met eenheid, zichtbaarheid, herkenning en naamsbekendheid dus….
 

GEEF JE BEDRIJF DE UITSTRALING DIE HET VERDIENT EN LAAT ZIEN WIE JE BENT!

Bekijk de mogelijkheden voor vormgeving of webdesign of neem contact met me op, ik help je graag!
 

Zomeractie #StayCool

2020 staat al lange tijd in het teken van het Coronavirus en we leven in een bijzondere tijd.

Een tijd waarin het advies (nog steeds) luid; Werk zoveel mogelijk thuis. Veel bedrijven hebben dan ook besloten in ieder geval tot september het kantoor gesloten te houden of met een minimale bezetting aanwezig te zijn.

Inmiddels is uit vele onderzoeken gebleken dat thuiswerken in veel gevallen prima te doen is. Toch geeft een groot deel van de medewerkers aan hoopt snel weer naar kantoor te kunnen want natuurlijk missen we onze collega’s en het sociale contact. Wat is er dan leuker dan jouw medewerkers  en relaties te laten weten dat er aan ze wordt gedacht! JUIST NU!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere daden! En al zou je het niet zeggen, de weer specialisten voorspellen een extreem warme zomer.

Een zomer waarbij jouw medewerkers thuis werken en een blijk van waardering dan ook extra verdienen. 

LEES VERDER >>

LucKim Design Prijslijst 2020

Ontvang geheel vrijblijvend een prijslijst of neem contact met me op voor een offerte op maat.

“Met het invullen van dit formulier geef je LucKi’m Design toestemming contact met je op te nemen. Je gegevens worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met derden.” Meer informatie vind je in de privacy verklaring.