LucKi'm Design

Referenties

LK Cirkel laat zien

Wat andere zeggen….

Mijn missie is ondernemers helpen om de juiste uitstraling te vinden om zo samen hun bedrijf, producten en/of diensten het beste en het meest effectief onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. Online en offline zodat zij kunnen laten zien wie zij zijn en waar hun bedrijf voor staan. 

Creativiteit, service, professionaliteit en kwaliteit staan hoog op mijn prioriteitenlijst. Benieuwd hoe mijn klanten dit ervaren? Onderstaand enkele reactie.

LK Cirkel laat zien

Via een relatie van mij ben ik bij Marja terecht gekomen omdat ik een nieuw logo en nieuwe website nodig had.

Doordat we midden in de lockdown van Corona zaten hebben we alles via de telefoon en mail moeten regelen. Door Marja haar inlevings- en luisterend vermogen wist ze precies wat ik wilde. De site moest een afspiegeling worden van wie ik ben. Dat is top gelukt!

Marja neemt alle tijd voor je, ze denkt actief mee en is creatief in het aandragen van ideeën en oplossingen. Ze is prettig in de communicatie, vriendelijk en heel attent. Uiteindelijk heeft ze ook de wikkel voor mijn fysieke blik van de methode Het Talenblik ontworpen.

Er liggen nog meer ideeën op de plank dus ik ga zeker weer aankloppen bij Marja voor de vervolgklussen. Ik kan Marja van LucKi’m Design van harte aanbevelen aan iedereen!

Manon de Deugd
Een Blik Talent

Marja is echt een kanjer in haar werk. Ben je op zoek naar iemand die professioneel is, met je meedenkt én je bedrijf zichtbaarder maakt… neem dan zeker contact met haar op!

Echt een aanrader 👊🏻

Miranda de Groote
Leefstijl- en Businesscoach

Heel professioneel en persoonlijk, zij verstaat haar vak en begrijpt haar klanten!

Leon Pieneman
LNQ Schoonmaakbedrijf

Wij hebben onze flyers, blocnotes, pennen, bedrijfskleding en visitekaartjes door LucKi’m laten ontwerpen. Wat een fijne samenwerking!

Marja is heel creatief, denkt mee en reageert heel snel. Ik kan haar van harte aanbevelen. Binnenkort mag ze ook met de website aan de slag want die is aan een opfrisbeurt toe 🙂

Miranda Kleijweg
Bureau Leefstijl

Tot grote tevredenheid LucKi’m Design meerdere keren in mogen zetten voor de verjaardagskaartjes van mijn dochters verjaardagsfeestje.

Wat ik leuk vind is dat Marja aan een half woord genoeg heeft en met hele creatieve ideeën komt die net even dat beetje extra geven. Wij zijn heel tevreden dus op naar de Kerstkaarten en de verjaardagskaartjes voor de volgende verjaardag!

Titia Tiedema

Ik heb Marja benaderd omdat ik een nieuwe huisstijl en website nodig had, ik had al goede verhalen over haar werk gehoord.

We hebben samen een kop koffie gedronken, ik heb verteld wie ik ben, wat ik wil en wat mijn stijl is en Marja heeft dit op een hele mooie manier weten te vertalen naar een passende huisstijl en een mooie, snelle website.

Marja levert goede service, denkt met je mee en is goed bereikbaar, echt een aanrader! 

Miranda van Hulst
MvH Fotografie

Gefeliciteerd met je prachtige nieuwe website. Super leuk om mijn kindjes voorbij te zien komen!

Ik ben al bijna ruim 9 jaar fan van je; alle verjaardagen van mijn 2 kids zijn door jouw ontwerpen extra bijzonder! Heel erg bedankt!

Sharon van Wieren

Voor de actiemarkt van onze kerkelijke gemeente heeft Marja veel uitingen verzorgd. Banners, posters, spandoeken, verschillende flyers: niets was haar teveel.

Marja is snel, creatief en heeft op een hele fijne manier bijgedragen aan promotie die duizenden mensen in de omgeving van Rotterdam bereikt heeft.

Van harte aan te bevelen dus!

Elize Benard
Commissie actiemarkt Laankerk

Marja heeft de foto’s van mijn kleindochter op een bijzonder mooie manier bewerkt.

Ook haar snelheid van leveren is bewonderenswaardig. Spreekwoordelijk twee voor twaalf had ik een verzoek gedaan en voor twaalven heeft ze geleverd.

Top!!

Gerard Werkhoven

Wil jij ook jouw ervaring met LucKi’m Design delen? Laat het me weten, ik stel alle reacties zeer op prijs!

    [cf7ic]

    “Met het invullen van dit formulier geef je LucKi’m Design toestemming contact met je op te nemen. Je gegevens worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met derden.” Meer informatie vind je in de privacy verklaring.