LucKi'm Design

WEBDESIGN 

LK Cirkel laat zien

De online uitstraling van je bedrijf is een eerste visitekaartje naar (potentiële) klanten. 

LK Cirkel laat zien
Zowel online als offline heb je maar één kans voor een eerste indruk met als grote verschil dat de online wereld vele male sneller is. Waar je tijdens een event of bijeenkomst rustig met iemand kunt praten en kaartje laat zien of jou bedrijfspitch kunt afsteken geld online de regel, als je bezoeker niet binnen 3 seconde zien wat hij zoekt zal hij de pagina weer verlaten. Daarbij komt ook dat we tegenwoordig massaal online gaan als we ergens naar op zoek zijn. Een website die bij jouw bedrijf past, die voor jouw missie en/of passie staat en laat zien wie jij bent is dus onmisbaar.

Een website die laat zien wie jij bent en waar jou bedrijf voor staat! Maar hoe pak je dat aan?

Gebruik jij jouw website als visitekaartje, om gevonden te worden, of als informatiebron of webshop? Ik help je graag om de vorm die bij jou en jouw bedrijf past te vinden en samen kijken we hoe je jouw producten en/of diensten het beste en het meest effectief onder de aandacht kunnen brengen bij je doelgroep. Om dit te kunnen doen zijn de vragen, WIE, WAT, HOE en WAAROM belangrijk;

Wie wil jij als klanten aantrekken?


Weet jij wie je klanten zijn?
Weet jij wie je ideale klant is?
Wie of wat is jouw doelgroep?

Ik geloof in “Je beste klant ben je zelf.” Als je dicht bij jezelf blijft trek je mensen / klanten aan die zich prettig voelen bij wie jij bent en hoe jij werkt.

Hoe kun jij helpen?

Wat is het probleem van jouw klanten & hoe kun jij dit oplossen? Waar zit de pijn van jouw klanten & hoe kun jij die pijn weg nemen? 

Kan jouw klant het prima zelf & heb jij een product of dienst die het ze makkelijker maakt? Of neem je het helemaal uit handen zodat jouw klant zich op andere zaken kan richten?

Wat wil jij het allerliefste doen?

Waarschijnlijk heb je een beeld wat je jouw klanten te bieden hebt. Voor sommige is dat één bepaalde dienst of een product, andere hebben een lijst met tientallen zaken die ze willen aanbieden.

Mijn advies, kies maximaal drie hoofd-categorieën / diensten en plaats alle andere zaken hier onder. Dit geeft rust, professionaliteit en duidelijkheid. Voor jezelf maar zeker ook voor je bezoekers en (potentiële)klanten.

Waarom moet men bij jou zijn en niet bij de concurrent?

Ook hier geld “Je beste klant ben je zelf.” Kijk maar eens naar jezelf, wat vindt je belangrijk, waar voel je je prettig bij? Of wat irriteert je als je ergens naar op zoek bent? 

Dit zijn goede graadmeters hoe jij je het beste kunt presenteren. 

Een totaal concept waarbij alle elementen even belangrijk zijn.

Als je bovenstaande vragen kunt beantwoorden kunnen we deze omzetten naar de juiste wijze om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Naast de inhoud en vindbaarheid van je website is naamsbekendheid een belangrijk onderdeel naar succes. Hierin is herkenning erg belangrijk, als jouw uitstraling op je website, social media, een visitekaartje of bijvoorbeeld een flyer of advertentie hetzelfde is zullen mensen dit snel herkennen en wordt de informatie beter ontvangen en onthouden. Ik geloof in een totaal plaatje, online en offline zodat jij kunt laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat want…

Jouw bedrijf, dat ben jij!

met eenheid, zichtbaarheid, herkenning en naamsbekendheid

Dus geef je bedrijf de uitstraling die het verdient en laat zien wie je bent!

Benieuwd hoe jou site eruit zou kunnen zien? Bekijk enkele websites die door LucKi’m Design zijn verzorgd
of neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is en met welke kosten je rekening moet houden?  

Voor webdesign is een basispakket inclusief 2 pagina’s ontwikkeld gebaseerd op jouw wensen en huisstijl waarbij je zelf de inhoud qua tekst* en beeldmateriaal** aanlevert.

• Basis website incl. start -en contactpagina
• Design en vormgeving (responsive voor desktop, tablet en mobiel)
• SEO (vindbaarheid)
• CMS (die je eventueel ook zelf aan kunt passen)
• Gebruikers statistieken
• Social media koppeling
• Social media afbeelding voor de lancering van je site

Nog geen huisstijl? Ik help je graag bij de vormgeving!

LK Sticker basispakket webdesign

Uitbreidingen

Het basispakket is uit te breiden met extra pagina’s waarvoor je eveneens zelf de input levert qua tekst* en beeldmateriaal**.

Bijvoorbeeld een pagina over ons, algemene voorwaarden, je privacybeleid en natuurlijk jouw diensten. Maar ook referenties, nieuws, blogs of een portfolio vragen vaak om een eigen pagina.

Kosten per pagina of bericht bij uitbreiding

 • Tot 10 webpagina’s 
 • Vanaf 11 webpagina’s 
 • Vanaf 20 webpagina’s
 • Blog’s en/of nieuwsberichten 
 • Vanaf 5 blog’s en/of nieuwsberichten

-5%
-10%

-5%€  82,50 
€  78,38 
€  74,25
€  27,50 
€  26,10 

Uitbreidingen

Het basispakket is uit te breiden met extra pagina’s waarvoor je eveneens zelf de input levert qua tekst* en beeldmateriaal**.

Bijvoorbeeld een pagina over ons, algemene voorwaarden, je privacybeleid en natuurlijk jouw diensten. Maar ook referenties, nieuws, blogs of een portfolio vragen vaak om een eigen pagina.

Kostenindicatie per pagina of bericht bij uitbreiding van het basispakket

 • Tot 10 webpagina’s  | € 82,50
 • Vanaf 11 webpagina’s -5%  | € 78,38
 • Vanaf 20 webpagina’s -10%  € 74,25
 • Blog’s en/of nieuwsberichten  | € 27,50
 • Vanaf 5 blog’s en/of nieuwsberichten -5% | € 26,10

Hosting, onderhoud en support

Een website begint met een domeinnaam en hosting. Maar wat heb je nodig? Gebruik je de site als online visitekaartje? heb je veel foto’s, hoeveel verkeer is er op je site? Belangrijke zaken om over na te denken want met alleen een Hostingpakket voor een paar euro per maand ben je er nog niet. Voor iedere website geld dat veiligheid, snelheid, back-ups en up-dates van groot belang zijn voor een snelle en goed functionerende site. 

Lucki’m Design kan je hierin volledig ontzorgen. Ik ben als het ware jouw web manager op afstand zodat jouw website goed draait en jij je kunt focussen op wat jij het liefste doet.

Online marketing, communicatie en Social Media

Internet en Social Media zijn niet meer weg te denken. Veel ondernemers maken dan ook gebruik van online marketing voor zichtbaarheid, naamsbekendheid en natuurlijk om klanten te werven. Toch vinden zij het vaak lastig dit goed bij te houden. Het kost ze veel moeite en tijd, kostbare tijd die ze liever in hun eigen vakgebied besteden.

Lucki’m Design kan je hierin volledig ontzorgen. Ik ben als het ware jouw marketing medewerker en creatief brein zodat jouw bedrijf zichtbaar wordt en jij je kunt focussen op wat jij het liefste doet.

Liever geen vaste maandlasten?

 • Heb je al een domein en hosting maar ben je wel geïnteresseerd in onderhoud en support?
 • Heb je af en toe wijzigingen voor je website en wil je dit uit besteden?
 • Hou je zelf je Social Media bij en wil je hier af en toe ondersteuning bij?
 • Of heb je een andere reden om je slecht af en toe deze werkzaamheden uit te besteden?

Dat kan! Luckim Design werkt met een vast tarief van € 55,- per uur. Daarnaast kun je door middel van een voordeelkaart, met 10% korting een aantal uur inkopen. 

Bekijk de mogelijkheden of neem contact met me op, ik help je graag!