LucKi'm Design

WEBDESIGN 

LK Cirkel laat zien

De online uitstraling van je bedrijf is een eerste visitekaartje naar (potentiële) klanten. 

LK Cirkel laat zien
Zowel online als offline heb je maar één kans voor een eerste indruk met als grote verschil dat de online wereld vele male sneller is. Waar je tijdens een event of bijeenkomst rustig met iemand kunt praten en kaartje laat zien of jou bedrijfspitch kunt afsteken geld online de regel, als je bezoeker niet binnen 3 seconde zien wat hij zoekt zal hij de pagina weer verlaten. Daarbij komt ook dat we tegenwoordig massaal online gaan als we ergens naar op zoek zijn. Een website die bij jouw bedrijf past, die voor jouw missie en/of passie staat en laat zien wie jij bent is dus onmisbaar.

Een website die laat zien wie jij bent en waar jou bedrijf voor staat! Maar hoe pak je dat aan?

Gebruik jij jouw website als visitekaartje, om gevonden te worden, of als informatiebron of webshop? Ik help je graag om de vorm die bij jou en jouw bedrijf past te vinden en samen kijken we hoe je jouw producten en/of diensten het beste en het meest effectief onder de aandacht kunnen brengen bij je doelgroep. Om dit te kunnen doen zijn de vragen, WIE, WAT, HOE en WAAROM belangrijk;

Wie wil jij als klanten aantrekken?


Weet jij wie je klanten zijn?
Weet jij wie je ideale klant is?
Wie of wat is jouw doelgroep?

Ik geloof in “Je beste klant ben je zelf.” Als je dicht bij jezelf blijft trek je mensen / klanten aan die zich prettig voelen bij wie jij bent en hoe jij werkt.

Hoe kun jij helpen?

Wat is het probleem van jouw klanten & hoe kun jij dit oplossen? Waar zit de pijn van jouw klanten & hoe kun jij die pijn weg nemen? 

Kan jouw klant het prima zelf & heb jij een product of dienst die het ze makkelijker maakt? Of neem je het helemaal uit handen zodat jouw klant zich op andere zaken kan richten?

Wat wil jij het allerliefste doen?

Waarschijnlijk heb je een beeld wat je jouw klanten te bieden hebt. Voor sommige is dat één bepaalde dienst of een product, andere hebben een lijst met tientallen zaken die ze willen aanbieden.

Mijn advies, kies maximaal drie hoofd-categorieën / diensten en plaats alle andere zaken hier onder. Dit geeft rust, professionaliteit en duidelijkheid. Voor jezelf maar zeker ook voor je bezoekers en (potentiële)klanten.

Waarom moet men bij jou zijn en niet bij de concurrent?

Ook hier geld “Je beste klant ben je zelf.” Kijk maar eens naar jezelf, wat vindt je belangrijk, waar voel je je prettig bij? Of wat irriteert je als je ergens naar op zoek bent? 

Dit zijn goede graadmeters hoe jij je het beste kunt presenteren. 

Een totaal concept waarbij alle elementen even belangrijk zijn.

Als je bovenstaande vragen kunt beantwoorden kunnen we deze omzetten naar de juiste wijze om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Naast de inhoud en vindbaarheid van je website is naamsbekendheid een belangrijk onderdeel naar succes. Hierin is herkenning erg belangrijk, als jouw uitstraling op je website, social media, een visitekaartje of bijvoorbeeld een flyer of advertentie hetzelfde is zullen mensen dit snel herkennen en wordt de informatie beter ontvangen en onthouden. Ik geloof in een totaal plaatje, online en offline zodat jij kunt laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat want…

Jouw bedrijf, dat ben jij!

met eenheid, zichtbaarheid, herkenning en naamsbekendheid

Dus geef je bedrijf de uitstraling die het verdient en laat zien wie je bent!

Benieuwd hoe jou site eruit zou kunnen zien? Bekijk enkele websites die door LucKi’m Design zijn verzorgd
of neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is en met welke kosten je rekening moet houden?  

Voor webdesign is een basispakket inclusief 2 pagina’s ontwikkeld gebaseerd op jouw wensen en huisstijl waarbij je zelf de inhoud qua tekst en beeldmateriaal aanlevert.

• Basis website incl. start -en contactpagina
• Design en vormgeving (responsive voor desktop, tablet en mobiel)
• SEO (vindbaarheid)
• CMS (die je eventueel ook zelf aan kunt passen)
• Gebruikers statistieken
• Social media koppeling
• Social media afbeelding voor de lancering van je site

Nog geen huisstijl? Ik help je graag bij de vormgeving!

Uitbreidingen

Het basispakket is uit te breiden met extra pagina’s, bijvoorbeeld een pagina over ons, algemene voorwaarden, je privacybeleid en natuurlijk jouw diensten. Maar ook referenties, nieuws, blogs of een portfolio vragen vaak om een eigen pagina.