LucKi'm Design

WINTERactie 2020

LK Cirkel laat zien

STAY SAFE – STAY HOME – STAY WARM

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin het advies (weer of nog steeds) luid; Werk zoveel mogelijk thuis. Veel bedrijven hebben dan ook besloten de komende weken het kantoor gesloten te houden of met een minimale bezetting aanwezig te zijn.

LK Cirkel laat zien

Inmiddels is uit vele onderzoeken gebleken dat thuiswerken in veel gevallen prima te doen is. Toch geeft een groot deel van de medewerkers aan dat zij hopen snel weer naar kantoor te kunnen want natuurlijk missen we onze collega’s en het sociale contact. 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere daden! Wat is er dan leuker dan jouw medewerkers  en relaties te laten weten dat er aan ze wordt gedacht! JUIST NU!

 

De dagen worden korter, regen, storm en de blaadjes vallen van de bomen. Je medewerkers werken thuis en moeten de gezelligheid op kantoor missen. Een blijk van waardering is zeker nu de moeite waard en ik help je graag! Verras jouw medewerkers met een (hart)verwarmende attentie!

Een lekkere sjaal en muts, handschoenen, een warme deken, paraplu of handwarmers… 

Het zijn slechts een paar voorbeelden van het scala aan mogelijkheden. 

Ook voor Corona gerelateerde producten of de leukste relatiegeschenken 

voor het eind van het jaar kun je bij LucKi’m terecht, ik help je graag!

De leukste en lekkerste Sinterklaasgeschenken

Gepersonaliseerde beschermingsproducten

Kerstpakketten relatiegeschenken

Met of zonder logo of persoonlijke boodschap, als pakketje rechtstreeks bezorgd met een leuke kaart of bij jou op kantoor geleverd, alles kan en jij mag het zeggen!

Ja, ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden…

    Liever direct contact? 

    Bel of app 0624590916 of 
    mail naar marja@luckimdesign.nl

    Disclaimer: Alle producten en foto’s zijn fictief en dienen als voorbeeld. We kijken samen wat jij aan wilt bieden en vervolgens ga ik voor je op zoek naar de beste optie qua kwaliteit/prijsverhouding.

    #STAYSAFE – #STAYHOME – #STAYWARM