LucKi'm Design

Horeca Actie

LK Cirkel laat zien

Profiteer nu van 10% horecakorting!

2021, een jaar wat wederom grotendeels in het teken staat van Covid 19. Ook de horeca wordt nog steeds hard getroffen.  Toch lijkt het erop dat nu, richting het eind van het jaar alles weer wat “normaler” wordt en we kunnen dan ook niet wachten om weer te genieten van een lekker hapje en drankje in één van de vele restaurants!

LK Cirkel laat zien

Heb jij er al over nagedacht hoe je de laatste maanden van het jaar voldoende klanten aan kunt trekken? Weten jouw klanten dat ze bij jou veilig kunnen genieten?  

Wat denk je van een menukaart met jouw lekkerste herfst en/of kerstgerechten? Cadeau -of tegoedbonnen, placemats, posters, een advertentie of flyer… het kan allemaal en ik help je graag!

Om de horeca tegemoet te komen profiteer je tot het einde van het jaar van 10% horecakorting!

LucKi’m Design is ontstaan uit de liefde en passie voor vormgeving en design. Met de nodige dosis creativiteit en perfectionisme stort ik me op iedere opdracht. Als klant sta je daarbij centraal, het gaat tenslotte om de uitstraling van jouw bedrijf.

Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees meer “over mij” of bekijk mijn portfolio en enkele reacties van klanten.

Er zijn tal van mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen
dus wat je ook nodig hebt, nu is de tijd om in actie te komen!

Een nieuwe menukaart, met jouw lekkerste herfst en/of kerstgerechten maar ook cadeaubonnen, sfeervolle placemats, een advertentie of flyer ter promotie of om te laten zien dat men bij jou veilig kan genieten… Het kan allemaal! 

Kostenindicatie

Ontwerp en vormgeving op basis van jouw wensen, huisstijl en input qua tekst* en beeldmateriaal**

Laat zien dat klanten bij jou (veilig) kunnen genieten van de lekkerste gerechten, drankjes of gezellig avondje uit in de laatste
maanden van 2021!

Horeca korting
- Enkelzijdige menukaart€ 75,-
- Dubbelzijdige menukaart€ 125,-
- Gevouwen menukaart 4 zijde € 175,-
- Gevouwen menukaart 6 zijde € 225,-
- Placemat€ 75,-
- Flyer of postervanaf€ 65,-
- Advertentie€ 55,-
Werken jullie al met een digitale menukaart?
- QR Kaarten€ 45,-

Nog geen digitale menukaart? Ook hier kan ik je bij helpen. Bekijk de mogelijkheden voor webdesign op neem contact met me op, ik vertel je er graag meer over!

* Vind je het lastig zelf teksten aan te leveren? Geen probleem, ik help je graag!
Tekst schrijven per 100 woorden € 15,00
Tekst redigeren per 100 woorden € 10,00

**Beschik je niet over het juiste beeldmateriaal?
Ik werk samen met professionele fotografen en heb toegang tot diverse beeldbanken. Prijzen voor fotografie zijn altijd in overleg met de fotograaf. Samen bepalen we wat jij nodig hebt en komen we tot een eerlijke prijs.

Kosten voor stockfoto’s variëren van een paar euro tot tientallen euro’s afhankelijk van jouw wensen en het gebruik. Ik ga voor je op zoek en zal vooraf de kosten met je bespreken.

Meer informatie, maatwerk of liever een offerte?

  • Naast eerder genoemde diensten en producten zijn er nog veel meer mogelijkheden, dus ben je ergens naar op zoek maar staat het er niet bij? Neem contact met me op, er kan meer dan je denkt!

  • Meerder producten nodig? Ook dat is geen probleem, ik maak graag een offerte op maat voor je!

  • LucKi’m Design kan ook al jouw drukwerk verzorgen. Hiervoor werk ik samen met verschillende drukkers waarbij ik scherpe prijsafspraken heb gemaakt en misschien nog wel belangrijker, ik ga altijd voor de beste kwaliteit/prijsverhouding en uitstekende service.

  • Genoemde prijzen zijn incl. 10% Horeca korting, excl. eventuele drukkosten, onder voorbehoud van druk en zetfouten en conform de algemene voorwaarden.

Neem nu contact met me op, ik help je graag!

Liever direct contact? Bel of app 0624590916 of mail naar marja@luckimdesign.nl